O nama

Radimo isključivo dugotrajne tetovaže, uvek koristimo sterilan pribor i igle koje odpakujemo pred vama. Kada je higijena u pitanju, bićete uvereni da je sve onako kako treba da bude i mora biti po najvišim svetskim standardima.

U „Fuck The Pain” tattoo studiju se koriste boje renomiranih svetskih proizvođača tattoo opreme. Prirodnog su porekla, netoksične i poseduju i sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti (Dynamic,World Famous Ink,Eternal Ink i Intenze jedne su od vodećih svetskih boja i ne izazivaju nikakve komplikacije).

Nakon završenog rada tetovaža se preventivno premazuje antibiotskom mašću i previja. Osobe koje su se tetovirale u obavezi su da neguju tetovažu u skladu sa pismenim uputstvima koje dobijaju. Osobe koje imaju kožne ili veće zdravstvene probleme morale bi da se prethodno konsultuju sa lekarom. Tetovaža se ne preporučuje bolesnicima i licima koja pate od težih hroničnih oboljenja, psihoze, teških fobija, jakih alergija, težih kardiovaskularnih oboljenja, dijabetesa, epilepsije i oboljenja kože. Pre tetoviranja poželjno je biti i odmoran, sit, u punoj formi, bez alkohola u organizmu i lekova koji šire krvne sudove.

Osećaj bola je individualan I zavisi od trenutnog raspoloženja i bioritma.

Cene tetovaža: Cena tetovaže zavisi od veličine, komplikovanosti i mesta tetoviranja. Početna cena u našem studiju je 40 evra i ne može biti manja, kako bi bili u mogućnosti da garantujemo kvalitet boja i sterilne uslove,nove igle i sličan potrošni materijal.

Utisci

  • Nivo profesionalnosti i kvalitet usluge na kome bi svako pozavideo. Prezadovoljan sam tetovažom i rado Vas preporučujem svima. Hvala još jednom! Stefan Kovačević
  • Dati nekome da te istetovira je isto kao da si obavio operaciju, bitnu, na primer vitalnog organa. Robert je covek od poverenja sa stilom i ukusom. Dragan Maca Marinkovic - glumac
  • Kvalitet je suvišno komentarisati! Naglasila bih jednu od prednosti iskusnog tattoo majstora, a to je brzina, odnosno vreme za koje je tattoo završen, a koje je daleko kraće od očekivanog (u poređenju s prethodnim iskustvom). Kad na to dodam činjenicu da sam zaspala dok je Robert šarao, mislim da je iskustvo bolje od ovog nemoguće!  (Be back again, soon!) Maia DaWallas Janićijević

Brendovi koje koristimo

U „Fuck The Pain” tattoo studiju se koristi isključivo oprema renomiranih svetskih proizvođača. Proverenog porekla, bezbedna i zdravstveno ispravna.

Sertifikati

  • 20170317_190819
  • 20170317_191111
  • 20170317_191658